Varmvattenberedare installation & service


Varmvattenberedare i olika modeller för olika behov.

installation och service av varmvattenberedare i Sundsvall TimråVi utför installation och service på varmvattenberedare i såväl villor som i flerfamiljshus.

Vi arbetar i Sundsvall med omnejd och levererar och installerar varmvattenberedare anpassade efter hushållets alla behov. Våra montörer har lång erfarenhet. Hör av dig till oss så kan vi ge dig tips på vilken typ av varmvattenberedare som passar dig bäst!

Varmvattenberedare finns i många olika modeller, du har möjlighet att välja mellan rostfri behållare och kopparfordrad stålbehållare. I de elektriska beredarna värms vattnet via en inbyggd elpatron.

En annan aspekt i valet av varmvattenberedare är även kostnaderna. Beroende på vilken typ av varmvattenberedare man har drar uppvärmningen av vattnet olika mycket ström. En elvarmvattenberedare används ofta i hus med direktverkande el men om du är ute efter ett mer energisnålt alternativ finns det lösningar som fungerar med hjälp av värmepumpsteknik.

Kontakta oss när ni ska installera varmvattenberedare

Vårt marknadsområde är från Stockholm i söder till Sundsvall, Timrå och Örnsköldsvik i norr samt till norska gränsen i väster.