Elpannor installation & service


Elpannor

installation service elpanna elpannor Sundsvall TimråVi installerar elpannor i Sundsvall med omnejd. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap kring värmebehov och värmeekonomi. Hör av dig till oss så kan vi ge förslag på lösningar som passar ditt hem och dina behov bäst. Vi planerar och installerar nya system, samt demonterar din gamla värmepanna. Allt för att underlätta processen för dig och för att du bara ska behöva höra av dig till ett företag.

Elpannor används för att ge värme åt hus och vatten, det går att ha som fristående värmekälla eller i kombination med till exempel en värmepump. Vi installerar elpannor hos dig som har ett utökat behov av uppvärmning av hus och vatten. Bor ni många i samma hus där varmvattnet ständigt tar slut, eller helt enkelt upplever att den ordinarie värmekällan inte räcker till kan en elpanna vara den rätta lösningen. En elpanna kan kopplas ihop med radiatorer och golvvärme och öka komforten i ditt hem.

Vårt marknadsområde är från Stockholm i söder till Sundsvall, Timrå och Örnsköldsvik i norr samt till norska gränsen i väster.