VVS-tjänster


vvs rörmokare Sundsvall TimråVi utför säkra vatteninstallationer i alla tänkbara projekt. Med erfarna rörmokare behöver ni inte känna er oroliga då det kommer till att dra om era gamla rör eller om ni ska bygga nytt och behöver en trygg och säker relation för framtiden. Vi har lång erfarenhet av både det gamla och det nya. Vi använder enbart rörsystem och leverantörer som har erkänt kvalitativa och typgodkända produkter.

Vi levererar alltid typgodkända, väl dimensionerade och injusterade värmesystem som ska fungera i lång tid framöver. Vare sig det gäller radiatorer eller golvvärme så är det till oss ni ska vända er vid funderingar på om- till- eller nybyggnation av ert värmesystem.

Vatten

Vi drar dina nya rör eller gör ändringar och reparationer av installationerna inom fastigheten. Vi utför även stambyten samt drar nya kall- och varmvattenrör till kök, badrum eller tvättstuga.

Avlopp

Vi utför läggningar och ändringar, reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus.

Värme

Vi utför värme- och sanitära installationer i samband med nybyggnad, renovering, reparationer och underhåll. Vi installerar, underhåller och reparerar uppvärmningssystem – från panna, värmeväxlare och värmepump till radiatorer, konvektorer och golvvärme.

Sanitet

Vi installerar blandare, wc-stolar, tvättställ, badkar, duschkabiner, duschväggar mm av utvalda leverantörer. Vi har god erfarenhet och kunskap av deras produkter har därför valt att samarbeta med dem. När du anlitar oss kan du räkna med kvalitét.

Nyanläggning och Ombyggnad

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS) när du bygger nytt eller renoverar. Stora arbeten såväl som små. Vår målsättning är alltid att all installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss.

Har ni egen brunn?

Då kan det vara bra att tänka på att ni tar vattenprover regelbundet. Vatten som är surt sliter hårt på ledningsnätet och fäller ut diverse metaller i vattnet. Har man otur så kan grannens avloppsvatten tränga in i brunnen. Har du borrad brunn kan radonhalten vara hög. Överlag bör man se över sitt vattensystem då det är ett viktigt livsmedel. Gamla rör korroderar och slits med tiden och bör bytas i tid för att undvika onödiga vattenskador. Gamla galvaniserade stålrör är som regel slut efter 40-50 år och sätts vanligen igen när man blandar metaller i systemet.

Har ni kommunal anslutning?

Då har man kontrollerat vatten eftersom leverantören skall kontrollera sitt vara. Däremot bör man kontrollera så att kommunen enkelt kan byta vattenmätaren när det är dax för det. Gamla rör bör bytas och läckor tätas så fort som möjligt för att minska risken för vattenskador och för att minska vattenförbrukningen.

Vårt marknadsområde är från Stockholm i söder till Sundsvall, Timrå och Örnsköldsvik i norr samt till norska gränsen i väster.